Šuo paplūdimyje

Narys Turinys
25.vasaris 2008 15:51 | Pakeista 31.kovas 2008 13:59

Ką manote apie šunis būnančius viešoje vietoje prie ežero ar jūros...? Prieštaraujate ar pritarete?

25.vasaris 2008 09:30

pritariu , mes vasara daznai bunam prie ezero, buna nepatenkintu zmoniu, svajojam vasara nuvaziuot prie juros, bet kiek zinau i papludymi su sunim negalima

25.vasaris 2008 09:38

Aš tai neprieštarauju man tai netrukdo. Bet yra žmonių kurie su pasibaisėjimu žiūri į tai, pvz. kaip jus galit maudyti šunį tame pačiame vandenyje, kai į tą patį vandenį lipa žmonės. O šuo gal švaresnis už kai kuriuos žmones.

25.vasaris 2008 09:54

Visiskai sutinku su inuska, kartais atkertu mano suo svaresnis uz jus

25.vasaris 2008 09:55

visiskai sutinku su jumis

25.vasaris 2008 10:04

Teisingai.Iš kur gali žinoti ar koks žmogėnas grybeliu neserga,ar dar kokia liga... Apie m....ą į vandenį iš vis patylėsiu.Kas jau tą vandenį užteršia jeigu ne patys žmonės.

25.vasaris 2008 10:08

As irgi pritariu, kad suo butu papludymyje, o jei taip "valdzia" ir priestarauja tai tegu irengineja specialias vietas sunims papludimi

25.vasaris 2008 11:10

Suprantu tuos žmones, kurie nori ramiai papoilsiauti paplūdimyje, be jokių šunų, bet tuomet būtų BŪTINA įrengti specialius plotus - šunų paplūdimius. Todėl pritariu arturui07

25.vasaris 2008 11:14

Aš tai nieko prieš už šuniukus, lakstančius ir besimaudančius aplink jie bent nesisioja į vandenį kaip žmonės.. Ir pilnai sutinku, kad ką čia gali žinoti, kuo kitas žmogus serga, tad nieko čia baisaus, o tik smagiau su augintiniais maudytis

25.vasaris 2008 11:15

as tai pritariu, tikrai kaikurie sunys svaresni uz zmones arba kiekvienam mieste galetu irengti šunų papludimi

25.vasaris 2008 14:56

Man tai labai faina ziuret i linksmus, dukstancius sunis su seimininkais, o vanduo labai sveika visiems. Manau, reiketu leisti buti su sunimis papludimiuose, tik sutvarkyti suniuku reikaliukus. O jei zmonems nepatinka, jie gali kur nors toliau nueiti.

25.vasaris 2008 15:00

as ne pries,nes patys vaziuojam vasara prie ezeru o papludimyje jei susirinktu savo tortukus tada viskas okey , bet istikruju jei pradetu leisti i papludimy tai tikrai visi nenusirinktu savo tortu ir vel butu visur apderkta

25.vasaris 2008 15:13

Na del apdergimo tai turetu buti geda tam zmogui...

27.vasaris 2008 02:19

Cia yra problema, kai nori kur isvaziuoti praktiskai savo augintini privalai palikti namuciuose ar priziuret kam nors o juk taip norisi kartu pasiimti, tad butu teisinga jei butu skiriami, kad ir nedideli plotai atskirai sunims buti

27.vasaris 2008 02:30

Na, aš kartais pagalvoju, kad lakstydami papludimyj vaikai daugiau triukšmo padaro ir dar smėliu apkrato bet tokios taisykles ir, beje, be išimčių...
Ir dar pagalvoju, kad žmonės su šunimis ignoruojami visur - vedžioti viešoj vietoj negalima, į lauko kavinę eiti negalima, tarpmiestiniu autobusu važiuoti negalima, į paplūdimį negalima...

27.vasaris 2008 06:05

Mes niekada neturėjome problemų, būnant paplūdimy su šunim - tiek prie ežero, tiek prie jūros. Aišku, mamytės kartais prisibijo, kad vaikų neliestų, bet kai pamato, jog šuo draugiškas, tai šypsosi kartu su vaikais

27.vasaris 2008 06:11

Aš irgi manau, kad šuo papludimy nieko baisaus. Mes važiuojam su saviškių irgi prie ežerų. Tai visai linksma, kai yra net ne vienas mūsų šuo, o dar kelį ir jie duksta kartu

27.vasaris 2008 08:48

Bet nieks nekreipia į mūsų norus

27.vasaris 2008 12:28

na as taip pat pritariu butu smagu kad leistu sunis i papludimi bet deje.....

27.vasaris 2008 17:51

Ką jau šnekėti apie "šunų paplūdymius", jeigu net aikštelių nesugeba normaliai nei padaryt, nei prižiūrėti...

28.vasaris 2008 07:26

O kas juos ziures, "jie daro, mes niokojam"

-->